Villa Kangieter

50% Verkocht

2235 WESTMEERBEEK

Types: Villa/Woning/Hoeve (2)
Prijzen: € 445.000
Aantal slaapkamers: 4
Bewoonbare opp.: 168 m²

Nieuwbouwvilla's met zuidtuin en 4 slaapkamers

Niveau realiseert 2 identieke moderne nieuwbouwvilla's. De villa's worden opgetrokken in een zacht rood-paarse gevelsteen gecombineerd met zwart buitenschrijnwerk en zwarte gevelaccenten. Door het compacte ontwerp en gebruik van hernieuwbare energie ligt het energieverbruik zéér laag. De woningen worden verwarmd met vloerverwarming gekoppeld aan een warmtepomp. Verder zijn er zonnepanelen, een systeem voor regenwaterrecuperatie en een ventilatiesysteem D voorzien. Kopers hebben inspraak in de afwerking van hun woning. De woningen zijn gelegen in een doodlopende straat die aansluit op het natuurgebied van de vallei van de Grote Nete. De school, winkels en andere voorzieningen bevinden zich op wandelafstand.

Niveau realiseert  2 identieke moderne nieuwbouwvilla's

De villa's worden opgetrokken in een zacht rood-paarse gevelsteen gecombineerd met zwart buitenschrijnwerk en zwarte gevelaccenten.

Door het compacte ontwerp en gebruik van hernieuwbare enegie ligt het enegieverbruik zéér laag. De woningen worden verwarmd met vloerverwarming gekoppeld aan een warmtepomp. Verder zijn er zonnepanelen, een systeem voor regenwaterrecuperatie en een vantielatiesysteem D voorzien. 

De kopers hebben inspraak in de afwerking van hun woning. 

De woningen zijn gelegen in een doodlopende straat die aansluit op het natuurgebied van de vallei van de Grote Nete.
De winkels en andere voorzieningen bevinden zich op wandelafstand. 
De school ligt op 5 min wandelen. 

 

Prijzen zijn exclusief kosten.

BTW 21%, registratie rechten 12% en notariskosten.

 

Reeds 1 villa verkocht

Meer info via Filip Haepers op 0497/913.013