2 lage energie woningen Half open bebouwing

100% Verkocht

2260 WESTERLO

Types: Villa/Woning/Hoeve (2)

2 lage energie woningen Half open bebouwing

Niveau projectontwikkeling gaat 2 woningen bouwen in de Kastanjestraat , gelegen nabij het centrum van Voortkapel Westerlo. De percelen zijn zuid, zuid-oost gericht en hebben een oppervlakte van ongeveer 2a55. Deze woningen zullen BEN ( Bijna Energie Neutraal) woningen zijn met een E peil van maximum E20. Hierdoor geniet u als koper van een vrijstelling van de onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar. Wat betreft de afwerking, zullen ze standaard voorzien zijn van vloerverwarming, een zonnepanelen installatie, hoog-rendement glas en voldoen aan de huidige isolatie normen. De woningen zijn bruto 175m² groot inclusief zolder en zijn voorzien van alle hedendaags comfort, afgewerkt conform lastenboek.Gelijkvloers zijn de woningen ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, ruime living en open keuken met aansluitend een berging. Een vaste trap leidt naar de eerste verdieping waar er 3 slaapkamers zijn en een badkamer. Daarnaast is er een mogelijkheid (mits meerprijs) om een vaste trap naar de zolder te voorzien en op die manier extra slaapkamers of andere ruimtes te creëren. De woningen zullen opgeleverd worden met een aangelegde oprit, terras achteraan en omheinde tuin. Start van de werken oktober 2019, einde voorzien maart 2021. Heeft u interesse? Neem dan gerust contact op met Filip Haepers op 0497/913.013 of via filip@immo-niveau.be.

Niveau projectontwikkeling gaat 2 woningen bouwen in de Kastanjestraat , gelegen nabij het centrum van Voortkapel Westerlo.  De percelen zijn zuid, zuid-oost gericht en hebben een oppervlakte van ongeveer 2a55.

Deze woningen zullen BEN ( Bijna Energie Neutraal) woningen zijn met een E peil van maximum E20. Hierdoor geniet u als koper van een vrijstelling van de onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar.

Wat betreft de afwerking, zullen ze standaard voorzien zijn van vloerverwarming, een zonnepanelen installatie, hoog-rendement glas en voldoen aan de huidige isolatie normen.

De woningen zijn bruto  175m² groot inclusief zolder en zijn voorzien van alle hedendaags comfort, afgewerkt conform lastenboek.Gelijkvloers zijn de woningen ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, ruime living en open keuken met aansluitend een berging. Een vaste trap leidt naar de eerste verdieping waar er 3 slaapkamers zijn en een badkamer. Daarnaast is er een mogelijkheid (mits meerprijs) om een vaste trap naar de zolder te voorzien en op die manier extra slaapkamers of andere ruimtes te creëren. De woningen zullen opgeleverd worden met een aangelegde oprit, terras achteraan en omheinde tuin. Start van de werken oktober 2019, einde voorzien maart 2021.

Heeft u interesse? Neem dan gerust contact op met Filip Haepers op 0497/913.013 of via filip@immo-niveau.be.