2 lage energie woningen Half open bebouwing

100% Verkocht

2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Types: Villa/Woning/Hoeve (2)

2 lage energie woningen Half open bebouwing

Niveau projectontwikkeling gaat 2 woningen bouwen in de Binderslaan, een nieuwe verkaveling gelegen in het centrum van Pijpelheide Booischot. De verkaveling werd eveneens gerealiseerd door Niveau. Ze telt in totaal 9 loten en is gelegen aan de Schrieksesteenweg 83 De woningen zullen gebouwd worden op lot 6 en 7 van deze verkaveling. Lot 6 is 4a16 en lot 7 is 4a19 groot. Beide loten hebben een zuid gerichte tuin. Deze woningen zullen BEN ( Bijna Energie Neutraal) woningen zijn met een E peil van E18. Hierdoor geniet u als koper van een vrijstelling van de onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar. Wat betreft de afwerking, zullen ze standaard voorzien zijn van vloerverwarming, een zonnepanelen installatie, hoog-rendement glas en voldoen aan de huidige isolatie normen. De woningen zijn bruto 175m² groot inclusief zolder en zijn voorzien van alle hedendaags comfort, afgewerkt conform lastenboek. De woningen zullen opgeleverd worden met een aangelegde oprit, terras achteraan en omheinde tuin. Heeft u interesse? Neem dan gerust contact op met Filip Haepers op 0497/913.013 of via filip@immo-niveau.be.

PROJECT 2 LAGE ENERGIE WONINGEN HOB:

Niveau projectontwikkeling gaat 2 woningen bouwen in de Binderslaan, een nieuwe verkaveling gelegen in het centrum van Pijpelheide Booischot. De verkaveling werd eveneens gerealiseerd door Niveau. Ze telt in totaal 9 loten en is gelegen aan de Schrieksesteenweg 83

De woningen zullen gebouwd worden op lot 6 en 7 van deze verkaveling. Lot 6 is 4a16 en lot 7 is 4a19 groot. Beide loten hebben een zuid gerichte tuin.

Deze woningen zullen BEN ( Bijna Energie Neutraal) woningen zijn met een E peil van E18. Hierdoor geniet u als koper van een vrijstelling van de onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar.

Wat betreft de afwerking, zullen ze standaard voorzien zijn van vloerverwarming, een zonnepanelen installatie, hoog-rendement glas en voldoen aan de huidige isolatie normen.

De woningen zijn bruto  175m² groot inclusief zolder en zijn voorzien van alle hedendaags comfort, afgewerkt conform lastenboek. De woningen zullen opgeleverd worden met een aangelegde oprit, terras achteraan en omheinde tuin.

Heeft u interesse? Neem dan gerust contact op met Filip Haepers op 0497/913.013 of via filip@immo-niveau.be.