Residentie " Leibeek"

95% Verkocht

3012 WILSELE

Types: Appartement (6)
Prijzen: € 370.000
Aantal slaapkamers: 3
Bewoonbare opp.: 134 m²

Wonen op maat van iedereen in centrum Wilsele-Putkapel

REEDS 95% VERKOCHT: Check www.leibeek.be voor meer info, prijzen en plannen. Residentie Leibeek bestaat uit 23 appartementen verdeeld over 2 gebouwen. Er is een gevarieerd aanbod aan 1-2 of 3-slaapkamerappartementen waarvan enkele unieke penthouses. De appartementen worden tot in de puntjes afgewerkt met hoogwaardige materialen en genieten van alle modern wooncomfort. Er wordt tevens hoog ingezet op duurzaamheid. Zo is elk appartement voorzien van zonnepanelen, ventilatiesysteem D, vloerverwarming en een systeem voor regenwaterrecuperatie.De BEN norm wordt gehaald met E-peil 30. De kelder omvat 31 staanplaatsen en 22 bergingen.

REEDS 95 % VERKOCHT! Check www.leibeek.be voor meer info, prijzen en plannen.

Wonen in Residentie “Leibeek” staat voor kiezen voor een weldoordachte, moderne architectuur gecombineerd met een prachtig aangeplante tuin. Een unieke woonervaring in een oase van groen op een toplocatie. Alle appartementen zijn voorzien van aangename zonneterrassen of een private tuin en genieten van een optimale oriëntatie. De gemeenschappelijke tuin creëert een gezellige ontmoetingsplaats voor een toffe babbel met de medebewoners en een plek waar (klein)kinderen veilig kunnen ravotten. Kortom wooncomfort en welzijn staan centraal in dit project. De wagen of fiets parkeren kan onder het gebouw.

 

Residentie Leibeek bestaat uit 23 appartementen verdeeld over 2 gebouwen. Er is een gevarieerd aanbod aan 1-2 of 3-slaapkamerappartementen waarvan enkele unieke penthouses. De appartementen worden tot in de puntjes afgewerkt met hoogwaardige materialen en genieten van alle modern wooncomfort. Er wordt tevens hoog ingezet op duurzaamheid. Zo is elk appartement voorzien van zonnepanelen, ventilatiesysteem D, vloerverwarming en een systeem voor regenwaterrecuperatie. De BEN norm wordt gehaald met E-peil 30 of minder. De kelder omvat 31 staanplaatsen en 22 bergingen. Prijzen vanaf 261.000 euro exclusief kosten en parking.

 

 

Geen documenten