Residentie "op 't Hoogzand"

100% Verkocht

2235 WESTMEERBEEK

Types: Appartement (6) ; Garage/parking (12)

NIEUWBOUWPROJECT van 6 appartementen

LAATSTE APPARTEMENT MET TUIN TE KOOP! Residentie "op 't Hoogzand" is een project van 6 appartementen in het centrum van Westmeerbeek. De mooie architectuur met veel aandacht voor lichtinval, functionaliteit en ruimtegevoel in combinatie met de hoogwaardige afwerking van de appartementen, maken van deze appartementen een unieke thuis of investeringsopportuniteit. U vindt binnen dit project nog slechts 1 appartement op het gelijkvloers met 2 slaapkamers en een zuidelijk georiƫnteerd terras. De appartementen zijn standaard voorzien van een vloerverwarming en zonnepanelen. Er is ook een kelderberging inbegrepen in de prijs. Er dient enkel nog een garage en staanplaats bij aangekocht te worden Gezamelijke kostprijs 20.000 euro.

Residentie "op 't Hoogzand" is een kleinschalig project van 6 appartementen in het centrum van Westmeerbeek. De mooie architectuur met veel aandacht voor lichtinval, functionaliteit en ruimtegevoel in combinatie met de hoogwaardige afwerking van de appartementen, maken van deze appartementen een unieke thuis of investeringsopportuniteit.

U vindt binnen dit project nog slechts 1 appartement op het gelijkvloers met 2 slaapkamers en een zuidelijk georiënteerd terras. De appartementen zijn standaard voorzien van een vloerverwarming en zonnepanelen. Er is ook een kelderberging inbegrepen in de prijs. Er dient enkel nog een garage en staanplaats bij aangekocht te worden Gezamelijke kostprijs 20.000 euro. Meer info over deze appartementen? Contacteer ons via 0497/913.013 of via filip@immo-niveau.be